Logistiek medewerker ODSecurity

LOGISTIEK MEDEWERKER

Wil jij een magazijn beheren bij een innovatieve organisatie waar je werkzaam bent in een prettige en sociale werkomgeving?

We zijn op zoek naar een logistiek medewerker die ons team in het magazijn in Leeuwarden komt versterken. Als Logistiek Medewerker bij ODSecurity zorg je ervoor dat alles in ons magazijn op rolletjes verloopt. Je zit bovenop de goederenstromen en leidt het geheel in goede banen. Dankzij jouw inzet en vermogen om overzicht te bewaren, is het magazijn een geoliede machine. Je volgt binnenkomende en uitgaande goederen nauwlettend. Jij zorgt ervoor dat goederen op de juiste plek in het magazijn en in het administratieve systeem terecht komen. Je zorgt ervoor dat de onderdelen maar ook dat ze van de juiste etiketten zijn voorzien en zaken verzendklaar zijn zodra het weer de deur uit moet.

Wie zijn wij?

ODSecurity is onderdeel van de SMI Groep, die bestaat uit drie divisies: SMI Manufacturing, SMI Maritime en SMI Security waar ODSecurity onder valt. In totaal zitten er negen bedrijven in de groep waarvan 3 maak- en 6 productbedrijven. In de hele groep wordt er veel aan productontwikkeling gedaan. Producten die allemaal zelf worden geëngineerd, gebouwd en wereldwijd worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden.

ODSecurity ontwikkelt en produceert body scanners die worden gebruikt om verboden middelen te detecteren op en in het lichaam. Deze apparaten worden ingezet bij gevangenissen, politie en douanes en dragen bij aan de veiligheid op die locaties. ODSecurity blijft continu innoveren en is wereldwijd koploper met de ondersteunende software die wij bieden. De meest recente ontwikkeling bestaat uit AI algoritmes die contrabanden kunnen identificeren. Als Logistiek Medewerker zal je een belangrijke bijdrage leveren in samenwerking met het huidige team van Assemblage Specialisten en Inkoper aan het succes.

Wie ben jij?

De logistiek is voor jou bekend terrein. Je bent niet vies van hard werken en houdt wel van een beetje afwisseling. Het ene moment zit je op de heftruck of stapelaar om goederen op hun plek te leggen in het magazijn, het andere moment zit je achter de computer om administratie te doen in het systeem. Beide liggen jou goed.

Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor onze afdelingen Assemblage, Werkvoorbereiding en Inkoop. Je laat je niet uit het veld slaan door een kritische vraag, bent bereid om je aan te passen, maar durft ook je eigen ideeën over de verbetering van de logistieke processen naar voren te brengen.

Verder ben/heb jij:

 • Minimaal een afgeronde opleiding als Logistiek teamleider op MBO-3 niveau
 • Heb je ervaring opgedaan met de logistieke processen
 • Ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
 • Goede administratieve vaardigheden
 • Kun je gestructureerd werken
 • Een flexibele instelling
 • Stressbestendig
 • Fulltime (38 uur per week) beschikbaar

Wat bieden wij?

Binnen de SMI Groep werken we met hoogwaardige producten. Onze collega’s delen hun passie voor techniek, daar zijn we dagelijks mee bezig. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid als onderdeel van een klein, hardwerkend team. Ondanks de hectiek van de dag werken we in een open, gezellige sfeer.

Verder kun je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • Salaris en andere voorwaarden op gebaseerd op cao Metaal en Techniek, passend bij jouw achtergrond en ervaringsniveau
 • Ruime aandacht voor opleiding en training

Wordt jij onze nieuwe medewerker Magazijn? We zien je cv en korte motivatie graag verschijnen.

Neem contact op met Martin v/d Kaap (m.vanderkaap@odsecurity.com) of Robert de Vries voor inhoudelijke vragen en stuur je CV en motivatie naar Robert de Vries (r.devries@odsecurity.com) van de afdeling HRM.

Deel deze informatie