Logistieke medewerker

Bij SMI Maritime gaan we volle kracht vooruit! We staan niet stil en kunnen daarom jouw inzet en kennis goed gebruiken. We zijn op zoek naar een logistieke medewerker die ons team in het magazijn in Leeuwarden komt versterken. Als Logistiek Medewerker bij SMI zorg je ervoor dat alles in ons magazijn op rolletjes verloopt. Je zit bovenop de goederenstromen en leidt het geheel in goede banen. Dankzij jouw inzet en vermogen om overzicht te bewaren, is het magazijn een geoliede machine. Je volgt binnenkomende en uitgaande goederen nauwlettend. Kloppen de aantallen, zijn er uiterlijke afwijkingen of beschadigingen, zijn zaken juist gelabeld en ga zo maar door. Jij zorgt ervoor dat goederen goed gelabeld in het magazijn en de systemen terecht komen, maar ook dat ze van de juiste etiketten zijn voorzien en zaken verzendklaar zijn zodra het weer de deur uit moet.

Dit doe jij als Logistieke Medewerker bij SMI Maritime

De logistiek is voor jou bekend terrein. Je bent niet vies van hard werken en houdt wel van een beetje afwisseling. Het ene moment zit je op de heftruck om goederen op hun plek te leggen in het magazijn, het andere moment zit je achter de computer om administratie te doen in het systeem. Beide liggen jou goed.

Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor onze afdelingen productie, werkvoorbereiding en projectleiding. Je laat je niet uit het veld slaan door een kritische vraag, bent bereid om je aan te passen, maar durft ook met de vuist op tafel te slaan als dat nodig is.

Verder ben/heb jij:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een magazijn en expeditie omgeving;
  • Heftruckcertificaat is gewenst
  • Goede administratieve vaardigheden
  • Gestructureerd kunnen werken
  • Stressbestendig

Wat bieden we jou als Logistieke Medewerker bij SMI Maritime?

Binnen de SMI Groep werken we met hoogwaardige producten. Onze collega’s delen hun passie voor techniek en luxe jachtbouw, daar zijn we dagelijks mee bezig. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid als onderdeel van een klein, hardwerkend team. Ondanks de hectiek van de dag werken we in een open, gezellige sfeer.

Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een uitdagende baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
  • Salaris en andere voorwaarden op gebaseerd op cao Metaal en Techniek, passend bij jouw achtergrond en ervaringsniveau
  • Ruime aandacht voor opleiding en training

Word jij onze nieuwe medewerker Magazijn? We zien je cv en korte motivatie graag verschijnen. Deze mag je versturen naar hrm@smimaritime.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Deel deze informatie