Project Planner

Bij SMI Maritime gaan we volle kracht vooruit! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Project Planner. Als Planner buig jij je constant over complexe uitdagingen. Je hebt meerdere projecten tegelijkertijd waar je de planningen voor ontwikkelt en onderhoudt. Je zet in hoofdlijnen een planning op voor alle fasen van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze tijdens voorbereiding en realisatie up-to-date blijft.

In deze functie ben je de rechterhand van de projectleiding en de uitvoering. Dit betekent multidisciplinair werken over meerdere projecten. Je bent de zogenoemde olie tussen de radaren; een echte verbinder. Deze kwaliteit zet je in tijdens de periodieke voortgangsoverleggen en projectvergaderingen met projectleiders, lead engineers en hoofd productie. Je verzamelt de juiste informatie, verwerkt de verschillende data in de planning en creëert oplossingen waar alle betrokkenen mee uit de voeten kunnen. Jouw planning draagt bij aan de voortgang van projecten en stelt je in staat te rapporteren op de verschillende niveaus binnen de organisatie.

Wie ben jij?
Je bent een verbinder die mensen bij elkaar weet te brengen. Meerdere ballen in de lucht houden is voor jou geen probleem. Plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven, je bewaart het overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Je bent gedreven om zelfstandig complexe planningsvraagstukken op te lossen. Procesmatig werken ben je gewend en ‘gestructureerd’ is jouw middle-name. Je bent communicatief sterk, zowel op papier als in gesprek, en kunt goed samenwerken. Je denkt actief mee, komt met voorstellen en adviseert vanuit een gezamenlijk belang.

Verder ben/heb je:

  • Een (technisch) hbo-diploma en een aantal jaren werkervaring als planner
  • Ervaring met plannen binnen een projectorganisatie in de technische sector is een bonus
  • Kennis van en ervaring met Trimergo is een pre

Wat biedt SMI Maritime?
Uiteraard mag je wat terugverwachten voor jouw inzet bij onze organisatie. Werken voor SMI Maritime betekent onderdeel zijn van een team van gedreven mensen, met passie voor techniek en luxe jachtbouw. Door de unieke wensen van onze klant kom je niet snel een standaard product tegen. Als betrokken werkgever bieden we een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en een collegiale werksfeer. Succes boeken we immers samen. Verder krijg je:

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring, kennis en verdere achtergrond
  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal en Techniek
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Talent binden we graag!

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur je CV, liefst met een korte motivatie, naar i.bouma@smimaritime.nl. Wie weet tot snel!

Deel deze informatie