Software Engineer (Medior/Senior)

Wil jij productontwikkeling doen? Nieuwe dingen bedenken en uitwerken? Een bijdrage leveren aan veiligheid? Dan zoeken we jou als software engineer, lees snel verder!

OD Security ontwikkelt en produceert body scanners die worden gebruikt om verboden middelen te detecteren op en in het lichaam. Deze apparaten worden ingezet bij gevangenissen, politie en douanes en dragen bij aan de veiligheid op die locaties. OD Security blijft continu innoveren en is wereldwijd koploper met de ondersteunende software die wij bieden. De meest recente ontwikkeling bestaat uit AI algoritmes die contrabanden kunnen identificeren. Als Software Developer zal je een belangrijke bijdrage leveren, in samenwerking met het huidige team van soft- en hardware engineers, in de doorontwikkeling van deze technieken. Tevens wordt er door ODSecurity, en nog minimaal 1 andere BV binnen de SMI-groep, onderzoek gedaan i.c.m. kennisinstellingen naar verdere verbeteringen van de AI toepassing, middels backbone-trainingen door Supervised en Unsupervised learning.

OD Security is onderdeel van de SMI Groep, die bestaat uit drie divisies; SMI Manufacturing, SMI Maritime en SMI Security waar OD Security onder valt. In totaal zitten er negen bedrijven in de groep waarvan 3 maak- en 6 productbedrijven. In de hele groep wordt er veel aan productontwikkeling gedaan. Producten die allemaal zelf worden geengineerd, gebouwd en wereldwijd worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Een onderneming waarin hoog gekwalificeerd lassen, precisie verspaning, zetwerk en montage samenkomen met PLC en/of PC besturing en slimme software applicaties. Voor de eigen Maritime en beveiligingsproducten maar ook in onderdelen en samengestelde units voor derden. In totaal werken we met ongeveer 250 gepassioneerde professionals, die samen met partners meerwaarde leveren aan onze klanten.

Samen met je collega software engineers werk je in DevOps, je bepaalt samen de sprints en zorg je voor de afwerking van alle items inclusief het testen op basis van vooraf gedefinieerde productvoorwaarden. Hierin zijn een juiste Architecture, Clean code en ingebouwde unit-testen standaard voor onze machine besturingen met bijbehorende HMI, lokale + centrale SQL data opslag en interfaces met de Informatiesystemen van onze klanten.

Heb jij ervaring met;

 • Programmeren in .Net/C#
 • Programmeren in Python is een pre
 • Werken in Microsoft Visual Studio
 • Kennis van en ervaring met SQL databases
 • Kennis van het V-model
 • Ruime ervaring met het inbouwen en gebruik van Unit-testen
 • Ervaring in het werken in een Agile/SCRUM omgeving
 • Affiniteit met hardware, machine besturing
 • Werken in/met Azure DevOps omgeving is een pre
 • Kennis van en ervaring met Computer Vision technieken is een pre
 • Kennis van Deep Learning technieken & modellen is een pre

Dan bieden wij jou een mooie kans om onderdeel te worden van een bevlogen team dat bezig is met nieuwe ontwikkelingen, Computer-vision, AI en deep learning. Je zet je kennis in op één of meerdere projecten waarbij er ruimte is voor diversiteit vanuit de gehele groep. Kom ons team versterken!

Neem contact op met Martin v/d Kaap (m.vanderkaap@odsecurity.com) voor technisch inhoudelijke vragen en stuur je CV en motivatie naar Robert de Vries (r.devries@odsecurity.com) van de afdeling HRM.
https://www.odsecurity.com 

Deel deze informatie